Thermos Food Jar Large
Thermos Food Jar Large
€ 23,95

Bestellen


Green Pioneer UK025

2 items op voorraad

Inhoud: 475 ml

Meer details

thermos food jar lekdicht

In deze handige Thermos voedselcontainer kun je gemakkelijk een warme maaltijd meegeven of zelf meenemen. De Food Jar is lekdicht.

De container is gemaakt van een dubbele laag rvs met een lekvrije schroefdop.  Gemaakt van #304 (18/8) rvs en de deksel is van gifvrij PP #5 plastic. Vrij van BPA, ftalaten, PVC en lood.

thermos voedselcontainer voor warm en koud eten

Verwarm de maaltijd thuis, doe het in de container en het zal tenminste 4 uur warm blijven. Zeker ook handig voor kliekjes en soep. Bij warm weer kan deze trommel ook goed gebruikt worden om eten zoals salades koel te houden.

De mooie constructie zorgt er voor dat de buitenkant van de container koel blijft als er warme voeding in zit.

thermos voedselcontainer houdt voedsel extra warm

Het is handig om voor een warme maaltijd in de trommel wordt gedaan er eerst even heet water in te gieten en bij koud eten de trommel even in de vriezer te zetten om zo de temperatuur het best te behouden.

kids konserve food jar reinigen

Reinigen: Met de hand wassen met een milde zeep en water, zorg er voor dat de container niet geheel onder gedompeld wordt in het water. Een dubbele wand werkt namelijk zo goed door een klein gaatje in de bodem van de trommel waaruit de evt. condensatie kan ontsnappen. Door geen water in het gaatje te laten lopen voorkom je dat er te veel water tussen de wanden komt en het systeem zijn werk niet meer kan doen.

De food jar kan NIET in de afwasmachine!

Maat:  16.5 cm hoog  x 9 cm diameter.  Er kan ongeveer 475ml in.

Merk: Kids Conserve

Geen reacties van klanten op dit moment.

Schrijf je eigen review

Thermos Food Jar Large

Thermos Food Jar Large

Inhoud: 475 ml

Schrijf je eigen review