Lara Plus Kokos/Latex matras
€ 169,00

Bestellen

2 items op voorraad

Maat: Alle maten tot 70x140cm

Meer details

Lara Plus medium Matras

Kindermatras Lara Plus is een matras met twee verschillende zijden:
Eén zachtere zijde door de elastische natuurlatex, de andere zijde is van veerkrachtige gelatexeerde kokos. Eromheen zit een zachte fleece laag, je kunt kiezen uit een fleece laag van zuivere biologische scheerwol of een fleece laag van biologische katoen.
De tijk van de Lara Plus is wasbaar en van 100% biologisch katoen.

Totale matras dikte: 8 cm

Matrasopbouw: 2,5 cm natuurlatex, 3 cm kokos, 900g/m2 scheerwol of 1000g/m2 biologisch katoen.

Standaard Maten:
- 60 x 120 cm
- 70 x 140 cm

Matrashoogte ca. 8 cm
Matras tijk: 100% Organische katoen, wasbaar tot 60° C.
Kern: 2,5 cm natuur latex en 3 cm gelatexeerde kokosvezels, aan beide zijden met een laag 900g/m2 zuiver biologische scheerwol.

Handgemaakt kindermatras met twee zijden

Het Lara Plus matras heeft een firm zijde (de kokoskant) en een medium zijde, de latex kant. De voorkeur heeft voor baby's de firm zijde, zodat het hoofdje niet de diep wegzakt in het matras. Maar beide kanten zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden, je kunt de nuance naar eigen voorkeur aanbrengen.

Met wol- of katoen fleece

De scheerwol is te vervangen door bio-katoen fleece, mocht je dit liever willen, vermeld dit dan tijdens het bestel proces of stuur een mail aan: info@babynatura.nl.

Natuurlatex matras 

Prolana maakt matrassen van 100% Natuurlatex. Helaas mag men het in Europa al een natuurlatex matras noemen bij 40% natuurlatex en 60% synthetische latex.

De 100% natuur matrassen van Prolana hebben de volgende eigenschappen:

vrij van chemicaliën
vrij van alergenen
geen chemische geuren
van nature brandwerend zonder brandvertragers
veerkrachtig en duurzaam
anti-schimmel, anti huisstofmijt en antibacterieel

Levertijd:

Lara plus maat 60x120 cm en maat 70x140 (met of zonder Neem) met wwolfleece zijn direct uit voorraad leverbaar. De matrassen met katoen fleece hebben een levertijd van circa 2 weken, echter dit is een richtlijn, Baby Natura kan geen exacte levertijd garanderen en is dientengevolge ook niet aansprakelijk. Wij doen ons best zo snel mogelijk de levertermijn aan te geven per e-mail.

Maatwerk:

Op maat gemaakte matrassen:

Alle matrassen van Prolana kunnen ook op maat gemaakt worden.
De prijs voor maatwerk is € 90,00 + de prijs van het matras.
Maatwerk matrassen mogen niet groter zijn dan 70x140cm. 

Wil je een op maat gemaakt matras, stuur dan na het plaatsen van je bestelling, de exacte maten per e-mail aan: info@babynatura.nl of schrijf een opmerking in het daarvoor bestemde vakje tijdens het bestelproces.

Prolana levert geen Ovaal op maat gemaakt matrassen, wil je een ovaal matras, kies dan voor één van onze matrassen van Dormiente.

Maatwerk matrassen kunnen niet worden teruggenomen!

Omdat de matrassen speciaal op maat gemaakt zijn nemen wij deze alleen terug als het een fabricage fout betreft.
U dient zelf goed te controleren of u ons de juiste afmetingen hebt doorgegeven.

Natuur matrassen dienen geregeld omgedraaid te worden, niet alleen bovenzijde en onderzijde, maar ook het voeteneind ten opzichte van het hoofdeind.

Neem behandeling, natuurlijke anti-huisstofmijt:

Je kunt er ook voor kiezen het matras te laten behandelen met Neem olie. Neem is een natuurlijk huisstofmijt werend middel. Neem is van oorsprong een Indische boom waarvan de olie wordt gebruikt voor cosmetica doeleinden en huidaandoeningen. De olie heeft zeer geneeskrachtige eigenschappen. Met deze neem behandeling, die al tijdens het productie proces wordt toegepast, is het matras gedurende 2 jaar huisstofmijt vrij.  Daarna kun je de Neem onderhoudsspray (-klik) gebruiken.  

Lara Plus Prolana of Frederic Dormiente

Er is naast dat de prijs verschilt, nog een klein verschil tussen de Lara Plus van Prolana en de Frederic van Dormiente. Het Lara Plus matras is gemaakt van 2,5 cm natuurlatex met 3 cm kokos. De Frederic andersom, die is gemaakt van 3 cm natuurlatex en 2,5 cm kokos. Daarnaast heeft de Lara Plus 900 g m2 wolfleece en de Frederic 750 gr m2.
Het Frederic matras voelt iets zachter en de Lara Plus iets steviger.

Geen reacties van klanten op dit moment.

Schrijf je eigen review

Lara Plus Kokos/Latex matras

Lara Plus Kokos/Latex matras

Maat: Alle maten tot 70x140cm

Schrijf je eigen review