Kokos Latex Wiegmatras Frederic
€ 128,00

Bestellen

2 items op voorraad

Maat: 40x90 cm

Meer details

Frederic medium Matras wieg

Frederic Firm Natuurlijk matras met afneembare tijk (-wasbaar op 60° C.)

Merk: Dormiente

100% natuurlijk latex / kokosmatras voor baby’s.
Dormiente matrassen zijn gemaakt van 100% natuurlijke latex (rubber) en strikt getest en gecontroleerd op resten van chemische stoffen.

Matrashoezen zijn gemaakt van gecertificeerd biologisch katoen. Alle relevante testresultaten en verslagen van gerenommeerde en onafhankelijke laboratoria kunnen worden bekeken onder testresultaten (-klik) . Dormiente matrassen zijn volledig vrij van metalen.

Aanbeveling:
Geschikt voor baby's in voor alle slaaphoudingen. Een goede vochtigheid en temperatuur regulatie. Twee keuze opties van stevigheid in één matras.
Het Frederic natuurlatex matras is een Medium-stevig (Medium-Firm) matras en heeft een afneembare wasbare tijk.


Matrashoogte ca. 8 cm
Matras tijk: Organische gebonden jersey, wasbaar tot 60° C.
Kern: 3 cm 100% natuurlijke latex, 2,5 cm gelatexeerde kokos, 750g/m2 zuiver biologische scheerwol aan beide zijden.
Binnentijk: 100% katoen jersey.

MET WOL FLEECE

Wolfleece heeft de perfecte eigenschappen: anti-bacterieel, luchtdoorlatend, koel in de zomer en warm in de winter. De wol zit 'in' het matras, daaroverheen komt de katoenen tijk en natuurlijk nog het beddengoed, de huid komt dus niet in aanraking met de wol. 

Dormiente matrassen zijn STRIKT getest op chemische residuen.

Dit Dormiente matras heeft de QUL Certificatie
(-Kwaliteitsvereniging voor milieuvriendelijke latex matrassen)

Voor meer informatie verwijzen wij je naar de officiële Dormiente site: www.dormiente.com

Levertijd:

 

Uit voorraad leverbaar. 

Handgemaakt kindermatras met twee zijden

Het Frederic matras heeft een firm zijde (de kokoskant) en een medium zijde, de latex kant. De voorkeur heeft voor baby's de firm zijde, zodat het hoofdje niet de diep wegzakt in het matras. Maar beide kanten zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden, je kunt de nuance naar eigen voorkeur aanbrengen.

Natuur matrassen dienen geregeld omgedraaid te worden, niet alleen bovenzijde en onderzijde, maar ook het voeteneind ten opzichte van het hoofdeind.

Neem behandeling, natuurlijke anti-huisstofmijt:

Je kunt er ook voor kiezen het matras te laten behandelen met Neem olie. Neem is een natuurlijk huisstofmijt werend middel. Neem is van oorsprong een Indische boom waarvan de olie wordt gebruikt voor cosmetica doeleinden en huidaandoeningen. De olie heeft zeer geneeskrachtige eigenschappen. Met deze neem behandeling, die al tijdens het productie proces wordt toegepast, is het matras gedurende 2 jaar huisstofmijt vrij.  Daarna kun je de Neem onderhoudsspray (-klik) gebruiken.  

Frederic Dormiente of Lara Plus Prolana

Er is naast dat de prijs verschilt, nog een klein verschil tussen de Lara Plus van Prolana en de Frederic van Dormiente. Het Lara Plus matras is gemaakt van 2,5 cm natuurlatex met 3 cm kokos. De Frederic andersom, die is gemaakt van 3 cm natuurlatex en 2,5 cm kokos. Daarnaast heeft de Lara Plus 900 g m2 wolfleece en de Frederic 750 gr m2.
Het Frederic matras voelt iets zachter en de Lara Plus iets steviger.

SELECTEER HET JUISTE MATRAS

Zo kiest u het juiste matras:

Een matras met standaard maatvoeringen:

1. Wilt u een standaard maat, selecteer dan in het keuzemenu bij 'Afmetingen' de maat die u nodig heeft.

2. Het keuzemenu 'Maatwerk', laat u staan op: 'Standaard maat'

3. Bij het keuzemenu 'Behandeling' selecteerd u een Neem behandeling als u dat wenst.(Echter bij veel matrassen is deze optie niet te selecteren, wilt u toch een Neembehandling, laat dit dan even weten per mail, er komen dan extra kosten bij van 52,- euro.)

Een matras met speciale afmetingen: Een 'op maat gemaakt' matras:

1. Wilt u een 'op maat gemaakt' matras, selecteer dan in het keuzemenu bij 'Afmetingen' : 'Niet standaard'.

2. Bij keuzemenu 'Maatwerk', selecteerd u de juiste maat, u heeft keuze uit recht en ovaal. Kies de maat waarbinnen de afmetingen van uw matras vallen.

3. Bij het keuzemenu 'Behandeling' selecteerd u een Neem behandeling als u dat wenst.(Echter bij veel matrassen is deze optie niet te selecteren, wilt u toch een Neembehandling, laat dit dan even weten per mail, er komen dan extra kosten bij van 52,- euro.)

Geen reacties van klanten op dit moment.

Schrijf je eigen review

Kokos Latex Wiegmatras Frederic

Kokos Latex Wiegmatras Frederic

Maat: 40x90 cm

Schrijf je eigen review