Kati Plus Kokos/Latex Matras
€ 159,00

Bestellen

2 items op voorraad

Maat: Alle maten tot 70x140cm

Meer details

Kati Plus medium Matras

Kindermatras Kati Plus is een matras met twee verschillende zijden:
Eén zachtere zijde door de elastische natuurlatex, de andere zijde is van veerkrachtige gelatexeerde kokos. Eromheen zit een zachte fleece laag van zuivere biologische scheerwol.
De tijk van de Kati Plus is wasbaar en van 100% biologisch katoen.

Totale matras dikte: 6 cm

Matrasopbouw: 3 cm natuurlatex, 2,5 cm kokos.

Standaard Maten:
- 60 x 120 cm
- 70 x 140 cm

Matrashoogte ca. 6 cm
Matras tijk: 100% Organische katoen, wasbaar tot 60° C.
Kern: 2,5 cm gelatexeerde kokosvezels en 3 cm natuur latex, aan beide zijden met een laag 500g/m2 zuiver biologische scheerwol.

Levertijd:

Op maat gemaakte matrassen hebben een levertijd van circa 3 weken, echter dit is een richtlijn, Baby Natura kan geen exacte levertijd garanderen en is dientengevolge ook niet aansprakelijk. Wij doen ons best zo snel mogelijk de levertermijn aan te geven per e-mail. 

Maatwerk:

Op maat gemaakte matrassen:

Alle matrassen van Prolana kunnen ook op maat gemaakt worden.
De prijs voor maatwerk is € 90,00 + de prijs van het matras.
Maatwerk matrassen mogen niet groter zijn dan 70x140cm. 
Wil je een op maat gemaakt matras, stuur dan na het plaatsen van je bestelling, de exacte maten per e-mail aan: info@babynatura.nl of schrijf een opmerking in het daarvoor bestemde vakje tijdens het bestelproces.

Prolana levert geen Ovaal op maat gemaakt matrassen, wil je een ovaal matras, kies dan voor één van onze matrassen van Dormiente.

Natuur matrassen dienen geregeld omgedraaid te worden, niet alleen bovenzijde en onderzijde, maar ook het voeteneind ten opzichte van het hoofdeind.

Neem behandeling, natuurlijke anti-huisstofmijt:

Je kunt er ook voor kiezen het matras te laten behandelen met Neem olie. Neem is een natuurlijk huisstofmijt werend middel. Neem is van oorsprong een Indische boom waarvan de olie wordt gebruikt voor cosmetica doeleinden en huidaandoeningen. De olie heeft zeer geneeskrachtige eigenschappen. Met deze neem behandeling, die al tijdens het productie proces wordt toegepast, is het matras gedurende 2 jaar huisstofmijt vrij.  Daarna kun je de Neem onderhoudsspray (-klik) gebruiken.  


Geen reacties van klanten op dit moment.

Schrijf je eigen review

Kati Plus Kokos/Latex Matras

Kati Plus Kokos/Latex Matras

Maat: Alle maten tot 70x140cm

Schrijf je eigen review