Pura Kiki Thermos Tuitfles
€ 24,99

Bestellen


Pura Kiki Thermos Tuit Bottle

1 item op voorraad

RVS Thermos Drinkfles 250ml

Meer details

pura kiki thermosfles Tuit roestvrij staal RVS

Deze Pura Kiki thermos speenfles met een inhoud van 250 ml houdt niet alleen de inhoud 6 uur lang warm of koud, maar is daarnaast een 100% plasticvrije geïsoleerde kinderfles! De fles wordt geleverd met een natuurlijk beluchtende speen met medium uitstroom en een reisdop, beiden gemaakt van hoogwaardig silicone.

PURA KIKI FLESSEN ZONDER CHEMISCHE STOFFEN

Pura Kiki flessen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal #304, dezelfde kwaliteit als waarin al tientallen jaren melk wordt gepasteuriseerd. Hoogwaardig roestvrijstaal is vrij van BPA, PVC, Phthalaten en lood en heeft van nature een dichte structuur. Hierdoor is roestvrijstaal vrij van bacteriën en zullen geen nare luchtjes en smaak ontstaan. Ook bestaat geen kans op lekkage van chemicaliën in de vloeistof zoals met plastic. Pura flessen kunnen niet splinteren of breken zoals glazen flessen.

Pura Kiki flessen beschermen moedermelk tegen blootstelling aan licht waardoor de afbraak van belangrijke proteïnen en nutriënten in moedermelk wordt tegengegaan. Onze natuurlijk beluchtende spenen imiteren borstvoeding door hun vorm en doorstroom. De speen met geïntegreerd beluchting-systeem maakt het mogelijk om constant door te drinken, minimaliseert luchtinname en voorkomt darmkrampjes.

Pura Kiki flessen groeien mee met jouw baby. De flessen zijn te gebruiken met spenen en tuiten, het rietje en ook met de afsluitdisk voor opslag van melk en snacks of om deze te veranderen in een drinkfles. Deze fles is ontwikkeld om samen te werken met spenen en tuiten van Pura maar ook met spenen en tuiten van andere merken.

Functioneel: de Pura flessen hebben een interne volumemarkering.

Afmeting: 19,5 x 5,5 cm
Gewicht: 235 gr.

pura kiki groeit mee met je kind

Past zich aan... groeit mee met jouw kind door de tuit te vervangen voor een rietje (-klik) van Pura Kiki of voor een afsluitdisk's (-klik), om de fles tot een schoolbeker te veranderen. 

Voor meer infomatie surf naar: www.purastainless.com

Klik voor youtube filmpje

Garantie

De Pura flessen hebben een beperkte levenslange garantie, kijk hier voor de voorwaarden hiervan.

Lees hier meer over gebruik en onderhoud van de Pura produkten.


Geen reacties van klanten op dit moment.

Schrijf je eigen review

Pura Kiki Thermos Tuitfles

Pura Kiki Thermos Tuitfles

RVS Thermos Drinkfles 250ml

Schrijf je eigen review